ServiceOnly: jouw autogarage in Gorinchem

Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem

0183 645 880
Gorinchem@serviceonly.nl

Openingtijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 09:00 tot 15:30

Afspraak maken

De vakkundige monteurs van de ServiceOnly garage Gorinchem verzorgen compleet onderhoud van iedere auto. De vestiging in Gorinchem is merkonafhankelijk: onze monteurs zijn namelijk opgeleid om ieder type en merk auto volgens bijbehorende fabrieksspecificaties te onderhouden.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
24/7 bereikbaar
Wasstraat

Laat je auto keuren voor de APK vervaldatum

Wanneer je al eerder een APK keuring hebt gedaan voor je huidige auto heb je een vervaldatum meegekregen. Je dient dan een nieuwe APK check te laten doen vóór de datum die op het keuringsrapport van de APK staat. Heb je een nieuw voertuig? Bekijk dan in het APK-keuringsschema wanneer je voor de auto voor het eerst moet laten controleren. Let op: wanneer de brandstof van je auto verandert, kan dit invloed hebben op de datum van de auto keuring. Wanneer je auto op een bepaalde datum een APK check ondergaan heeft, betekent dit niet dat je zonder problemen het hele jaar kan doorrijden en blijft de kans op het nodige onderhoud van je auto altijd aanwezig. Wilt u niet op het allerlaatste moment uw APK-keuring regelen? Dat hoeft niet, want u kunt uw voertuig al vanaf 2 maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden). U hoeft het voertuig de volgende keer dus niet 2 maanden eerder te keuren.

 

Topservice bij onze autogarage in Gorinchem

Wanneer je auto onderhoud nodig heeft, komt dit meestal niet goed uit. Het valt op een doordeweekse dag waardoor je een (halve) vrije dag moet opnemen of juist in het weekend wanneer je andere plannen had. Daarom doen wij er bij de ServiceOnly garage in Gorinchem alles aan om auto onderhoud zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Zo bieden wij:

  • Comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;

Je auto APK laten keuren in Gorinchem

Om met je voertuig te mogen rijden, moet deze APK goedgekeurd zijn. In onze autogarage in Gorinchem zijn RDW-erkende keurmeesters aanwezig om de APK professioneel uit te voeren. Tijdens de APK in Gorinchem wordt je auto op verkeersveiligheid gecontroleerd maar checkt de APK-keurmeester ook of je voertuig aan de gestelde milieueisen voldoet. Zo worden er voor benzineauto’s viergasmetingen gedaan en wordt de roetmeting gedaan voor dieselauto’s. Na afloop van APK keuring stelt de keurmeester een keuringsrapport in waarin reparatie-, afkeur- en adviespunten beschreven staan. Als je voertuig is APK goedgekeurd melden wij je auto af.

Gratis APK in combinatie met grote beurt

Bij de ServiceOnly garage in Gorinchem laat je voor slechts €30,- je auto APK keuren. Als je dit in combinatie doet met een grote onderhoudsbeurt, is APK-keuring gratis. Tijdens onderhoud controleert de monteur je voertuig op belangrijke punten. In het geval van preventieve en/of noodzakelijke reparaties zal de monteur je opbellen om deze reparaties te bespreken en ontvang je tevens een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent. Na onderhoud ontvang je gratis een op maat gemaakt onderhoudsplan waarin precies staat wat de status van je voertuig is, welke reparaties echt nu nodig zijn maar ook welke reparaties uitgesteld kunnen worden.

Maak een afspraak bij de garage in Gorinchem

Voor controles, checks, onderhoud maar ook voor zomer- en winterbanden ben je bij de autogarage in Gorinchem aan het juiste adres. De monteurs van onze garage worden ieder jaar bijgespijkerd betreft nieuwe reparatietechnieken en wanneer onderdelen vervangen moeten worden gebruiken wij originele auto-onderdelen van gerenommeerde merken, waardoor de ServiceOnly autogarage in Gorinchem 12 maanden garantie op zowel onderdelen als autoservice kan geven. Telefonisch is de garage Gorinchem bereikbaar tijdens werktijden, online kun je op ieder moment een afspraak inplannen op een dag en tijdstip wat voor jou goed uitkomt.

Even voorstellen: Anne Boet 

Welkom bij ServiceOnly Gorinchem. Vestigingsmanager Anne Boet helpt u graag bij de ServiceOnly garage in Gorinchem. Met ruim 9 jaar ervaring bij ServiceOnly, staat Anne klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Elke auto is weer een nieuwe uitdaging, dat maakt mijn werk zo divers en leuk. Het geeft mij energie om alles te plannen en te zoeken naar nieuwe oplossingen. De vakbekwaamheid van ServiceOnly en het klantencontact maakt mijn werk uitdagend. In mijn ogen is ServiceOnly een professionele garage met veel transparantie en goede afspraken. Elke klant is uniek, waar wij graag een stapje extra voor zetten”, zegt Anne. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Anne en zijn team staan graag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem

Contact:

Telefoon: 0183 - 64 58 80
Email: gorinchem@serviceonly.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.6!

Uit 9 beoordelingen
8
05/09/2016
Service Only Gorinchem
goed en vriendelijk geholpen  
10
05/05/2015
Service Only Gorinchem
Zeer goed en vriendelijk geholpen voor een betaalbare prijs. Bedankt voor de snelle reparatie.  
8
05/11/2014
Service Only Gorinchem
Dit was de eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van deze garage, omdat mijn eigen garage er mee gestopt is. Klantvriendelijke ontvangst, tussentijds contact over de servicebeurt en het meest verrassende van het geheel was dat ik de auto gewassen mee terug kreeg. Kortom; een goed begin van een nieuw contact.  
7
27/10/2014
Service Only Gorinchem
In basis een positieve ervaring. Wat echter jammer was is dat werd aangegeven via de email dat de afspraak voor het wisselen van de banden ongeveer 30 minuten zou duren en dat ik er uiteindelijk op 5 minuten na 2 uur heb gezeten! Nadat ik thuis was werd ik gebeld dat de monteur vergeten was iets mee te geven/in de auto te leggen. De vraag was of ik het eventueel op kon komen halen of dat de garage het onderdeel af moest komen geven. Prima service om het eventueel na te komen brengen indien nodig. (Nu niet nodig, zelf opgehaald)  
9
27/10/2014
Service Only Gorinchem
 
6
27/10/2014
Service Only Gorinchem
Mijn vraag omtrent de tekortkoming/niet juiste werking van het navigatiesysteem is m.i. niet opgelost en afgedaan met de opmerking dat zij geen fouten hebben kunnen ontdekken.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud