Gorinchem

Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem

0183 645 880
Gorinchem@serviceonly.nl

Openingtijden:
Ma t/m vr 08:00 - 18:00

Afspraak maken

De vakkundige monteurs van de ServiceOnly garage Gorinchem verzorgen compleet onderhoud van iedere auto. De Gorinchem autogarage bij jou in de buurt is merkonafhankelijk: onze monteurs zijn namelijk opgeleid om ieder type en merk auto volgens bijbehorende fabrieksspecificaties te onderhouden.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
24/7 bereikbaar
Wasstraat

Topservice bij onze autogarage in Gorinchem

Wanneer je auto onderhoud nodig heeft, komt dit meestal niet goed uit. Het valt op een doordeweekse dag waardoor je een (halve) vrije dag moet opnemen of juist in het weekend wanneer je andere plannen had. Daarom doen wij er bij de ServiceOnly garage in Gorinchem alles aan om auto onderhoud zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Zo bieden wij:

  • Comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;

Je auto APK laten keuren in Gorinchem

Om met je voertuig te mogen rijden, moet deze APK goedgekeurd zijn. In onze autogarage in Gorinchem zijn RDW-erkende keurmeesters aanwezig om de APK professioneel uit te voeren. Tijdens de APK in Gorinchem wordt je auto op verkeersveiligheid gecontroleerd maar checkt de APK-keurmeester ook of je voertuig aan de gestelde milieueisen voldoet. Zo worden er voor benzineauto’s viergasmetingen gedaan en wordt de roetmeting gedaan voor dieselauto’s. Na afloop van APK keuring stelt de keurmeester een keuringsrapport in waarin reparatie-, afkeur- en adviespunten beschreven staan. Als je voertuig is APK goedgekeurd melden wij je auto af.

Gratis APK in combinatie met grote beurt

Bij de ServiceOnly garage in Gorinchem laat je voor slechts €25,- je auto APK keuren. Als je dit in combinatie doet met een grote onderhoudsbeurt, is APK-keuring gratis. Tijdens onderhoud controleert de monteur je voertuig op belangrijke punten. In het geval van preventieve en/of noodzakelijke reparaties zal de monteur je opbellen om deze reparaties te bespreken en ontvang je tevens een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent. Na onderhoud ontvang je gratis een op maat gemaakt onderhoudsplan waarin precies staat wat de status van je voertuig is, welke reparaties echt nu nodig zijn maar ook welke reparaties uitgesteld kunnen worden.

Maak een afspraak bij de garage in Gorinchem

Voor controles, checks, onderhoud maar ook voor zomer- en winterbanden ben je bij de autogarage in Gorinchem aan het juiste adres. De monteurs van onze garage worden ieder jaar bijgespijkerd betreft nieuwe reparatietechnieken en wanneer onderdelen vervangen moeten worden gebruiken wij originele auto-onderdelen van gerenommeerde merken, waardoor de ServiceOnly autogarage in Gorinchem 12 maanden garantie op zowel onderdelen als autoservice kan geven. Telefonisch is de garage Gorinchem bereikbaar tijdens werktijden, online kun je op ieder moment een afspraak inplannen op een dag en tijdstip wat voor jou goed uitkomt.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op! Wij staan graag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00
Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem

Contact:

Telefoon: 0183 - 64 58 80
Email: gorinchem@serviceonly.nl