Onderhoudsplan

Service Only verleent niet alleen de beste service aan je auto, wij stellen ook een Onderhoudsplan op. Geheel gratis! Daarmee sluit je de kans op pech vrijwel geheel uit en behoren onverwachte kosten tot het verleden.

Een grote beurt auto laten uitvoeren; waarom?

Tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt kijken we ook naar de toekomst. Dat doen we allereerst door vast te stellen hoe de conditie van je auto nu is. Ook willen we graag weten hoe je je auto gebruikt, wat je rijstijl is en hoeveel kilometers je per jaar rijdt.

Het Onderhoudsplan op maat laat zien hoe het er nu voor staat met je auto en wat je kunt verwachten. Door tijdige vervanging van vitale onderdelen blijft je auto betrouwbaar en wordt dure vervolgschade voorkomen. Dit is de beste manier om op een verantwoorde manier te bezuinigen op het onderhoud en inzicht te krijgen in de onderhoudskosten.

Het Onderhoudsplan van Service Only gaat uit van het principe; wat noodzakelijk is moet gebeuren. Je ziet welke onderdelen op termijn vervangen moeten worden. Ook geven we aan welke reparaties voor jouw auto zijn te verwachten zijn en welke best nog even kunnen wachten.

In het onderhoudsplan vind je de volgende gegevens:

  • datum APK;
  • vereiste onderhoudsintervallen van de kleine en grote beurt;
  • vervangingsmomenten van onderdelen zoals distributieriem, bougies en het lucht-, interieur- of brandstoffilter;
  • noodzakelijke reparaties die we tijdens de onderhoudsbeurt constateren;
  • Vervanging van onderdelen die je op termijn kunt verwachten of nog kunt uitstellen, op basis van je rijstijl en het jaarkilometrage.

 

Het Onderhoudsplan op maat van Service Only zien we als een extra service aan onze klanten, je hoeft er dus niets voor te betalen!

Hieronder vind je een voorbeeld van het onderhoudsplan.

 

 

 

 

 

Vragen?

Heb je vragen over auto onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld de APK? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel onderweg bent zonder onnodig geld kwijt te raken.