ServiceOnly: jouw autogarage in 's-Gravendeel

Mijlweg 65
3295 KG 's-Gravendeel

078 673 8030
sgravendeel@serviceonly.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 tot 13:00

Afspraak maken

Mocht je op zoek zijn naar een autogarage in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht dan ben je bij de ServiceOnly garage bij het juiste adres! Onze autogarage dat op de grens van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ligt voert onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties die bij uw auto horen. Daarnaast zijn wij een autogarage die merkonafhankelijk is.

Topservice in onze ServiceOnly garage in ‘s Gravendeel

Als je op zoek bent naar een autogarage in de `buurt waar je vakkundig autoservice kunt laten uitvoeren ben je bij de autogarage in ’s-Gravendeel aan het juiste adres. Onze monteurs worden ieder jaar bijgespijkerd wat betreft de laatste en nieuwste reparatietechnieken, want bij de garages van ServiceOnly stopt de opleiding nooit. Wanneer auto onderdelen vervangen moeten worden, bijvoorbeeld zomer- en winterbanden, gebruiken wij bij de garage in ’s-Gravendeel enkel hoogkwalitatieve en originele auto onderdelen. Deze gaan langer mee, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu.

APK keuring in 's-Gravendeel door een RDW-erkende keurmeesters

Voor €35,- kan je jouw auto laten APK keuren door een ervaren keurmeester bij onze autograge in 's-Gravendeel. Als je de APK combineert met een grote beurt, dan is de APK beurt gratis.  

Wij regelen vervangend vervoer

Bij ServiceOnly ’s-Gravendeel weten we hoe vervelend het kan zijn als er iets met je voertuig aan de hand is. Omdat je geen dag op werk wilt missen voor auto onderhoud kun je bij ons ook op zaterdagochtend terecht. Daarnaast stelt de garage in ’s-Gravendeel ook vervangend vervoer ter beschikking indien nodig; zowel voertuigen als leenfietsen. Op deze manier kan het dagelijkse leven gewoon door gaan, ook als je auto even in de autogarage staat. Daarnaast doen wij er alles aan om onderhoud probleemloos te laten verlopen en hebben wij:

  • Ruime en mooie wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • 24/7 bereikbaarheid.

Reviews

8
27-09-2022
Service Only 's-Gravendeel
zeer correcte mensen . Afspraak is afspraak  
8
13-05-2018
Service Only 's-Gravendeel
Prima duidelijke afspraken vooraf  
8
26-04-2018
Service Only 's-Gravendeel
Prima.  
9
20-04-2018
Service Only 's-Gravendeel
Goede service, prima prijs/kwaliteitverhouding. Ik kan er altijd terecht!  
Bekijk meer reviews

Maak een afspraak bij onze garage in ‘s Gravendeel

Wanneer je voertuig in de garage in ’s-Gravendeel blijft voor onderhoud word jij van iedere stap op de hoogte gebracht. Na inspectie zal je gebeld worden door de monteur, deze zal dan de mogelijke en noodzakelijke reparaties met je bespreken. Hierbij krijg je ook altijd een prijsopgave, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wanneer je auto weer helemaal tiptop in orde is, krijg je direct een belletje. Snel, vakkundig en voordelig: dat is wel zo fijn! Een afspraak maken kan telefonisch tijdens onze openingstijden maar je kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Even voorstellen: William Voorwinden

Welkom bij ServiceOnly ’s-Gravendeel. Bedrijfsleider William Voorwinden helpt je graag bij de ServiceOnly garage in ’s-Gravendeel. Met William's expertise binnen de organisatie staat hij altijd voor jou klaar, zodat jij weer veilig de weg op kan. “Wat mijn werk zo leuk maakt is het in goede banen leiden van alle te repareren auto's op de dag en het contact met onze klanten. Ook vind ik de kwaliteit van onze dienstverlening een belangrijk aspect. Voor mij is het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en daadwerkelijk gehoord en gezien voelen”, zegt William. ServiceOnly staat voor mij als een vakbekwame autogarage met veel kennis van diverse merken, ook hebben we verschillende vestigingen waardoor informatie makkelijk uitgewisseld kan worden. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. William en zijn team staan voor je klaar!

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Zaterdag van 09:00 tot 13:00

Adres:

Mijlweg 65
3295 KG ’s-Gravendeel

Contact:

Telefoon: 078 - 67 38 030
Email: sgravendeel@serviceonly.nl