ServiceOnly: jouw autogarage in 's-gravendeel

Mijlweg 65
3295 KG 's-Gravendeel

078 673 8030
sgravendeel@serviceonly.nl

Openingtijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 09:00 tot 13:00

Afspraak maken

Bij onze ServiceOnly garage in ’s-Gravendeel is de klant koning. Onze autogarage in ’s-Gravendeel is dé universele garage van de Hoeksche Waard. Iedere auto is welkom, onafhankelijk van merk, type en jaar. Onze monteurs voeren onderhoud uit volgens de fabrieksspecificaties van jouw auto.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
Vervangend vervoer

Topservice in onze ServiceOnly garage in ‘s Gravendeel

Als je op zoek bent naar een autogarage in de `buurt waar je vakkundig autoservice kunt laten uitvoeren ben je bij de autogarage in ’s-Gravendeel aan het juiste adres. Onze monteurs worden ieder jaar bijgespijkerd wat betreft de laatste en nieuwste reparatietechnieken, want bij de garages van ServiceOnly stopt de opleiding nooit. Wanneer auto onderdelen vervangen moeten worden, bijvoorbeeld zomer- en winterbanden, gebruiken wij bij de garage in ’s-Gravendeel enkel hoogkwalitatieve en originele auto onderdelen. Deze gaan langer mee, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu.

Je auto APK keuren bij autogarage ’s-Gravendeel

Een erkende RDW-erkende keurmeester staat klaar in onze ’s-Gravendeel autogarage om jouw auto APK te keuren voor slechts €30,-. Hierbij wordt je voertuig op een aantal belangrijke punten die betrekking hebben op de verkeersveiligheid en duurzaamheid gecontroleerd. Na een uitgebreide inspectie krijg je een keuringsrapport mee, waarin reparatie-, afkeur- en adviespunten staan beschreven. De monteur van de ServiceOnly autogarage zal dit rapport uitgebreid met je bespreken en na goedkeuring wordt je auto door ons afgemeld. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wij regelen vervangend vervoer

Bij ServiceOnly ’s-Gravendeel weten we hoe vervelend het kan zijn als er iets met je voertuig aan de hand is. Omdat je geen dag op werk wilt missen voor auto onderhoud kun je bij ons ook op zaterdagochtend terecht. Daarnaast stelt de garage in ’s-Gravendeel ook vervangend vervoer ter beschikking indien nodig; zowel voertuigen als leenfietsen. Op deze manier kan het dagelijkse leven gewoon door gaan, ook als je auto even in de autogarage staat. Daarnaast doen wij er alles aan om onderhoud probleemloos te laten verlopen en hebben wij:

  • Ruime en mooie wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • 24/7 bereikbaarheid.

Maak een afspraak bij onze garage in ‘s Gravendeel

Wanneer je voertuig in de garage in ’s-Gravendeel blijft voor onderhoud word jij van iedere stap op de hoogte gebracht. Na inspectie zal je gebeld worden door de monteur, deze zal dan de mogelijke en noodzakelijke reparaties met je bespreken. Hierbij krijg je ook altijd een prijsopgave, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wanneer je auto weer helemaal tiptop in orde is, krijg je direct een belletje. Snel, vakkundig en voordelig: dat is wel zo fijn! Een afspraak maken kan telefonisch tijdens onze openingstijden maar je kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Even voorstellen: William Voorwinden

Welkom bij ServiceOnly ’s-Gravendeel. Bedrijfsleider William Voorwinden helpt u graag bij de ServiceOnly garage in ’s-Gravendeel. Met William's expertise binnen de organisatie staat hij altijd voor u klaar, zodat u weer veilig de weg op kan. “Wat mijn werk zo leuk maakt is het in goede banen leiden van alle te repareren auto's op de dag en het contact met onze klanten. Ook vind ik de kwaliteit van onze dienstverlening een belangrijk aspect. Voor mij is het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en daadwerkelijk gehoord en gezien voelen”, zegt William. ServiceOnly staat voor mij als een vakbekwame autogarage met veel kennis van diverse merken, ook hebben we verschillende vestigingen waardoor informatie makkelijk uitgewisseld kan worden. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. William en zijn team staan voor u klaar!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Zaterdag van 09:00 tot 13:00

Adres:

Mijlweg 65
3295 KG ’s-Gravendeel

Contact:

Telefoon: 078 - 67 38 030
Email: sgravendeel@serviceonly.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.8!

Uit 110 beoordelingen
8
27/09/2022
Service Only 's-Gravendeel
zeer correcte mensen . Afspraak is afspraak  
8
13/05/2018
Service Only 's-Gravendeel
Prima duidelijke afspraken vooraf  
8
26/04/2018
Service Only 's-Gravendeel
Prima.  
9
20/04/2018
Service Only 's-Gravendeel
Goede service, prima prijs/kwaliteitverhouding. Ik kan er altijd terecht!  
8
26/03/2018
Service Only 's-Gravendeel
Vriendelijk personeel, snelle service Goede communicatie  
9
14/03/2018
Service Only 's-Gravendeel
Prima geholpen. Bedrijf belde netjes voor bepaalde zaken die opgelost moesten worden ivm met Apk keuring. Goede communicatie, en snel geholpen.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud