Airco service

Het belangrijkste is natuurlijk dat je auto veilig en goed rijdt. Een goedwerkende airco is echter wel heel erg fijn, zeker in de warme zomermaanden of wanneer je op vakantie gaat. Wil je niet wegsmelten aan Côte d’Azur? ServiceOnly biedt voordelige airco service aan.

Verkoelende airco service

Helaas is een aircosysteem niet onderhoudsvrij. Door condensvorming in het systeem kunnen vochtplekken ontstaan en deze plekken zijn ideaal voor schimmels en bacteriën om zich in te nestelen. Dit zorgt dan voor nare geurtjes maar bovenal voor gezondheidsrisico’s voor wie er in de auto zit. Gelukkig is dit allemaal te voorkomen. ServiceOnly biedt airco service aan, waarbij het aircosysteem gecontroleerd en/of onderhouden wordt. 

Noodzakelijke airco service

Het airco systeem van je voertuig kan slijten en zelfs ernstig beschadigen. Gemiddeld verliest een airco tot wel 10% koudemiddel per jaar. Dit middel zorgt, zoals de naam al suggereert, voor verkoeling. Daarnaast zorgt de olie in het koudemiddel ook voor smering van de airco. Tijdens airco service wordt koudemiddel (R134A of R1234YF) ververst, wat belangrijk is omdat zonder koudemiddel de airco droogloopt en kapot gaat. Omdat je niet altijd van tevoren kunt weten of de airco onderhoud nodig heeft, kun je bij onze autogarage ook voor een airco check kiezen.

Voordelige airco service door ServiceOnly; maak eenvoudig een afspraak

Met de airco service van ServiceOnly geniet je van een vaste, lage prijs. Er zullen nooit onverwachts hogere kosten aan de airco service verbonden zijn, wij houden namelijk van helderheid en transparantie en weten dat duidelijkheid ook voor jou belangrijk is. Maak een afspraak bij een van onze garages bij jou in de buurt.

Heb je vragen over de airco service voor auto of over ander auto onderhoud dat wij aanbieden? Wij staan je graag te woord, bespreken de mogelijkheden en geven je vrijblijvend advies. Neem contact met ons op en ga zonder zorgen op vakantie.

Airco check € 20,-

Weet je niet zeker of je airco onderhoud nodig heeft? De airco check is ook een onderdeel van onze auto airco service. Na de drukken controle en uitstroom temperatuur van het systeem weet je of je airco nog optimaal functioneert of dat er onderhoud of een geurbehandeling nodig is. 

Airco onderhoud € 125,- (oud systeem)

Airco onderhoud € 210,- (nieuw systeem)

Met de zomer voor de deur is het fijn als je airco goed werkt. Daarom biedt ServiceOnly een airco service aan waarbij het verkoelingssysteem van je auto op alle punten gecontroleerd wordt. Deze airco service houdt tevens in dat het koudemiddel wordt ververst of aangevuld. Dan kun jij weer fris en fruitig de weg op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud