Over ServiceOnly

ServiceOnly is een keten van garagebedrijven gericht op onderhoud en reparatie voor alle automerken. Wij werken vanuit zeven vestigingen. Wij leveren de beste service voor je auto tegen een scherpe prijs.

Geschiedenis

Al in de jaren negentig ontstond het idee om ServiceOnly op te richten. Het bleek dat veel autobezitters na een paar jaar dealeronderhoud op zoek gingen naar een voordeliger alternatief.

Om een goed alternatief te bieden wist ServiceOnly in de eerste vestiging in Papendrecht de service van een goede buurtgarage te combineren met de kwaliteit van een merkdealer. Het begin van een succesformule die nu de basis vormt van de huidige keten van zeven vestigingen in de regio.

Lokaal

Kenmerkend voor onze ServiceOnly vestigingen is dat wij graag gezamenlijke acties organiseren met lokale winkelbedrijven, supermarkten of tankstations. Bijvoorbeeld in de vorm van een spaaractie voor een gratis APK. 

Meedenken

Het sterkste punt van ServiceOnly is meedenken in het belang van de klant. Zo wordt er eerst gekeken naar reparatie van onderdelen in plaats van vervanging en wordt er gratis een onderhoudsplan op maat gemaakt om de kosten inzichtelijk te maken. Je hebt de zekerheid dat er aan je auto gewerkt wordt door professionele, goed opgeleide monteurs volgens de specificaties van de fabrikant. Vandaar ook 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen.

Tevreden

Duizenden klanten zijn in de loop van de jaren overtuigd geraakt van ServiceOnly. Niet alleen op het gebied van onderhoud en reparatie tegen vaste lage prijzen, maar ook van de zomer- en winterchecks, airco-onderhoud, levering en opslaan van banden en de gratis haal- en brengservice. We zijn blij met de positieve reacties van onze klanten, op www.autobedrijf.tevreden.nl zie je daar veel voorbeelden van. Voor wie ons nog niet kent; we zijn pas echt tevreden als ook jij straks zegt: ServiceOnly, de beste service voor je auto!