ServiceOnly zakelijk: wagenpark beheer op maat

Jouw medewerkers maken voor hun werk veel kilometers, en daarom heb jij hen als werkgever voorzien van een auto van de zaak. Als er iets mankeert aan een zakelijke auto, dan wil je dat dit snel opgelost wordt. Maar in de praktijk komt er een hoop kijken bij het onderhoud van zakelijke auto’s. Bovendien moet je voor ieder automerk contact zoeken met een ander contactpersoon... Dit kan allemaal veel eenvoudiger, dankzij de zakelijke dienstverlening van ServiceOnly!

Zakelijk auto onderhoud door ServiceOnly

Maak je niet langer zorgen over het onderhoud van je bedrijfswagens en -auto’s. Met onze zakelijke dienstverlening is jouw wagenpark altijd klaar om ingezet te worden. Wij regelen het onderhoud van jouw bedrijfsauto’s op basis van jouw behoeften en wensen. De kosten zullen daarom variëren per dienst op maat. Zo bieden wij, indien gewenst, een haal- en brengservice, waardoor jouw werknemers nooit meer kostbare kantooruren hoeven in te leveren. Met ons kun je snel schakelen, met één centraal contactpersoon, en voor alle automerken. Wij repareren niet alleen de door jou aangegeven mankementen, maar wij detecteren ook schade waarvan jij nog niet op de hoogte was. Zo garanderen wij veiligheid voor jouw werknemers op de weg.

De voordelen van zakelijk auto onderhoud bij ServiceOnly

  • Je complete wagenpark onderhoud bij één garage (alle merken auto’s);
  • Snel schakelen en korte wachttijden;
  • Wij zijn scherp geprijsd;
  • Eén centraal contactpersoon die alle benodigde kennis in huis heeft;
  • De auto’s worden door ons opgehaald en teruggebracht;
  • Wij regelen vervangend vervoer indien nodig;
  • Maak eenvoudig je afspraak via ons online platform.

Voor wie is onze zakelijke dienstverlening?

ServiceOnly zakelijk is er voor allerlei soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan taxibedrijven, transportbedrijven, kantoren waarvan medewerkers vaak klanten bezoeken, maar ook leasemaatschappijen. Wij repareren dus zowel lease- als koopauto’s. Onze garages zijn gevestigd in Zuid-Holland Zuid, en binnen deze regio is er altijd een ServiceOnly garage bij jou in de buurt!

Hoe werkt het?

Wil jij gebruik maken van onze zakelijke dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Nadat je dit gedaan hebt zullen wij jou bellen om een afspraak te maken. Tijdens een gesprek brengen we jouw wensen en behoeften op het gebied van zakelijk auto onderhoud in kaart, en op basis van dat gesprek stellen wij een offerte op. Ook kunnen wij tijdens dit proces met jouw personeel in gesprek gaan om hun wensen in kaart te brengen. Als je eenmaal gebruik maakt van onze service maak je eenvoudig afspraken voor het ophalen en wegbrengen van auto’s via ons online platform. Dit volledig gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Ook kun je via dit platform vervangend vervoer aanvragen.

Waarom kiezen voor ServiceOnly zakelijk?

Wij leveren zakelijk auto onderhoud op maat en inclusief haal- en breng service. Daarmee bieden wij dé oplossing voor de het verlies van kostbare tijd bij een reparatie- of onderhoudsbeurt van een bedrijfsauto. Als onderdeel van Amega Groep zoeken wij samen met jou naar de beste werkwijze, zijn we altijd bereikbaar, en doen we er alles aan om jou tevreden te stellen. Tot slot kunnen wij pechhulp voor je afsluiten, zodat je ook bij pech onderweg geholpen kan worden. Met ons kun je snel schakelen, en wij schakelen weer snel met dealers en eventueel het schadeherstelbedrijf.

Dus, wil jij jouw werknemers veilig de weg op sturen? Regel dan je wagenpark beheer bij ServiceOnly! Heb je nog vragen over ons zakelijk auto onderhoud of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Contactformulier