Een Amega onderneming

Een Amega onderneming

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 550 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.

 

Meer over Amega Groep

amega samen sterk

Werken bij Amega

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 550 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Bekijk vacatures

Medewerkers tevredenheids onderzoek

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek-amega
mobilitics-logo

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Ontdek meer over Mobilitics

amegafleet-logo

Amega Fleet

Amega Fleet biedt totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Door ons uitgebreide aanbod aan mobiliteitsoplossingen, zoals auto's, fietsen en mobiliteitskaarten, kunnen wij u helpen op ieder gebied van zakelijke mobiliteit. Hierbij ontzorgen we u compleet! 

Ga naar Amega Fleet

Groeneveld Fietsen

Groeneveld is de fietsenwinkel van Zwijndrecht. Wij hebben een groot assortiment, met fietsen van diverse topmerken. Hierdoor hebben we altijd wel een fiets die aansluit bij uw wensen. Of u nu lange stukken wilt gaan fietsen of dat u hem voornamelijk gebruikt om mee naar de supermarkt te gaan, wij hebben de fiets die bij u past. Wanneer u twijfelt over welke fiets u het beste kunt kiezen dan staan we u graag bij met deskundig advies! 

Ga naar Groeneveld Fietsen

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als ZZP'ers en MKB'ers kunnen bij ons terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u geheel ontzorgen.

Naar de PSB website

Captive Finance

Captive Finance is opgericht door en voor autobedrijven. Wij bemiddelen in autofinanciering en autoverzekeringen. Samen met onze partners bieden wij de financiële producten van Captive Finance aan. Door onze gezamenlijke inkoop en uitgebreide kennis van de branche bieden wij de scherpste prijs met uitstekende voorwaarden. 

Ga naar Captive Finance

De 7 basiswaarden van Amega:

De klant is koning

We doen alles om een klant TEVREDEN te stellen.

 

We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.

We zoeken samen met de klant naar de BESTE DEALS.

We zijn BETROKKEN naar de klant en naar elkaar.

We staan achter onze DUURZAME bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om met (persoons)gegevens.

We hebben HETZELFDE DOEL en de klant ervaart ons als ÉÉN.

We zijn altijd BEREIKBAAR.

Overzicht overige Amega bedrijven

Ames

Volkswagen

Naar Ames

Ames

ŠKODA

Naar Ames

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.8!

Uit 4.349 beoordelingen
9
25/09/2023
Service Only Papendrecht
 
8
21/09/2023
Service Only Dordrecht
Afspraken komt men prima na, van tevoren overleg over een eventuele extra reparatie die nodig is.  
9
20/09/2023
Service Only Dordrecht
Prima service en goede prijs. Verder goed advies gekregen.  
9
19/09/2023
Service Only Papendrecht
Goede info over vervanging onderdelen en duidelijke afspraken.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud