ServiceOnly: jouw autogarage in Ridderkerk

Voorzand 18
2984 BH Ridderkerk

0180 396 040
ridderkerk@serviceonly.nl

Ma t/m vr 08:00 - 18:00

Afspraak maken

Woon je in Ridderkerk en ben je op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt? Bij de ServiceOnly garage in Ridderkerk is iedere auto welkom voor controle en onderhoud. Onze vestiging in Ridderkerk helpt al bijna een decennium ieder jaar mensen weer veilig de weg op.

ServiceOnly: ervaren garage in Ridderkerk

De ServiceOnly autogarage in Ridderkerk is een merkonafhankelijke garage. Alle typen en soorten auto’s kunnen bij de Ridderkerk garage terecht voor autoservice en APK. De Ridderkerk monteurs zijn getraind volgens protocol en worden ieder jaar bijgespijkerd over de nieuwste reparatietechnieken. Wanneer je jouw auto naar de ServiceOnly garage in Ridderkerk brengt, kun je rekenen op betrouwbare service, auto-onderdelen van hoge kwaliteit en vaste, lage prijzen. Het is niet voor niets dat wij 12 maanden garantie geven op service en onderdelen!

Onze autogarage in Ridderkerk is van alle gemakken voorzien

De ServiceOnly garage in Ridderkerk zit op een goed bereikbare en centrale locatie, dichtbij het centrum van Ridderkerk en het industrieterrein Donkersloot. Wij doen er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken en daarom biedt onze garage in Ridderkerk complete service. Daarbij kun je denken aan:

  • Een mooie wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Tankstation dichtbij garage Ridderkerk.

Laat je auto APK keuren in Ridderkerk bij een RDW-erkende keurmeesters

De ervaren monteurs in onze garage in Ridderkerk zorgen ervoor dat jouw auto weer 100% APK-proof is voor maar €35,-. De APK is zelfs gratis wanneer je het combineert met een grote beurt

Garage Ridderkerk voor betrouwbare autoservice

Je auto is in goede handen bij onze autogarage in Ridderkerk. Wanneer je voertuig onderhoud nodig heeft of als bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, dan gebruiken de monteurs van de garage Ridderkerk enkel originele auto-onderdelen van hoge kwaliteit. Zo worden er tijdens de bandenwissel bij de garage Ridderkerk uitsluitend banden van gerenommeerde merken als Michelin, Goodyear en Continental onder je auto gezet. Onderhoud en reparaties bij de ServiceOnly garage in Ridderkerk worden aangeboden voor vaste, lage prijzen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Reviews

8
16-01-2024
Service Only Ridderkerk
 
9
15-01-2024
Service Only Ridderkerk
Pas geweest voor een apk keuring. Keurig netjes geholpen en vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker terug  
10
12-01-2024
Service Only Ridderkerk
 
9
12-01-2024
Service Only Ridderkerk
 
Bekijk meer reviews

Kom langs bij onze autogarage Ridderkerk

Heb je onverwachte autoschade, maakt je auto een vreemd geluid tijdens het rijden of wil je een auto-onderdeel laten vervangen? Je bent welkom bij onze Ridderkerk autogarage. Voor controles en checks bij de garage in Ridderkerk kun je op ieder moment langskomen, voor andere soorten onderhoud maak je een afspraak op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Voor al je vragen en vrijblijvend auto-advies kun je ons tijdens werktijden telefonisch bereiken op 0180 - 39 60 40.

Even voorstellen: John van Bodegom

Welkom bij ServiceOnly Ridderkerk. Bedrijfsleider John van Bodegom helpt je graag bij de ServiceOnly garage in Ridderkerk. Met ruim een jaar ervaring als bedrijfsleider, staat John klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Elke auto is weer een nieuwe uitdaging, dat maakt mijn werk zo divers en leuk. Ik ben begonnen als monteur en nu sta ik hier als bedrijfsleider. De vakbekwaamheid van ServiceOnly en het klantencontact maakt mijn werk waardevol. In mijn ogen is ServiceOnly een professionele garage met veel transparantie en kennis over alle merken. Elke klant is uniek, waar wij graag een stapje extra voor zetten”, zegt John. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! John en zijn team staan graag voor je klaar.

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Voorzand 18
2984 BH Ridderkerk

Contact:

Telefoon: 0180 - 39 60 40
Email: ridderkerk@serviceonly.nl