ServiceOnly: jouw autogarage in Zwijndrecht

Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht

078 619 9350
zwijndrecht@serviceonly.nl

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00

Afspraak maken

Als je op zoek ben naar een in Zwijndrecht? Dan ben je bij de ServiceOnly garage van harte welkom! Onze autogarage in Zwijndrecht is merkonafhankelijk en voert onderhoud uit volgens de fabrieksspecificaties die bij jouw auto horen.

ServiceOnly garage Zwijndrecht: betrouwbare én betaalbare autoservice

Voor betrouwbare autoservice voor vaste en lage prijzen ben je bij onze autogarage in Zwijndrecht aan het juiste adres. De monteur van de ServiceOnly garage in Zwijndrecht houdt je van iedere stap op de hoogte, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt tijdens controle bijvoorbeeld dat je voertuig reparatie nodig heeft? Dan neemt de monteur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij garage Zwijndrecht ontvang je tevens direct een prijsopgave.

APK keuring door een RDW-erkende keurmeester in Zwijndrecht

Voor maar €35,- kan je een APK in Zwijndrecht laten uitvoeren. Als je ook een grote beurt laat doen, dan is de APK service gratis!

Onderhoud bij onze autogarage in Zwijndrecht

De monteurs van al onze autogarages worden ieder jaar bijgespijkerd wat betreft de nieuwste reparatietechnieken en weten dus precies hoe ze snel en vakkundig je auto kunnen onderhouden. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen. Laat je onderhoud doen bij de garage in Zwijndrecht? Dan ontvang je een gratis onderhoudsplan op maat. In dit onderhoudsplan staat welke reparaties in de nabije toekomst echt nodig zijn en welke reparaties nog even uitgesteld kunnen worden.

Reviews

10
23-05-2024
Service Only Zwijndrecht
Ik kom jaarlijks voor apk, altijd netjes geregeld!  
10
01-05-2024
Service Only Zwijndrecht
Klantvriendelijk en adequate adviezen m.b.t het nodige onderhoud na overleg met de cliënt! Niets dan lof.  
10
21-03-2024
Service Only Zwijndrecht
Super netjes geholpen  
9
01-03-2024
Service Only Zwijndrecht
Zeer goed  
Bekijk meer reviews

De eerste klas service van onze autogarage in Zwijndrecht

Wij zijn gevestigd aan de Langeweg in Zwijndrecht, nabij het Albert Schweitzer Ziekenhuis en rijksweg A16. Een afspraak maken bij onze garage in Zwijndrecht kan telefonisch tijdens onze werktijden. Je kunt ook op ieder moment een afspraak inplannen via onze online agenda. Wij weten dat het niet fijn is als er iets aan je auto mankeert. Daarnaast kan ook een APK keuring of onderhoud slecht uitkomen en daarom doen wij er bij de Zwijndrecht garage alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij:

  • Comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Even voorstellen: Rick Dans

Bedrijfsleider bij ServiceOnly Zwijndrecht. Rick Dans helpt je graag bij de ServiceOnly garage in Zwijndrecht. Rick is in 2013 als stagiair begonnen in de automotive industrie. In de afgelopen 3 jaar heeft hij verschillende functies bekleed bij ServiceOnly. Sinds een jaar is hij doorgegroeid tot bedrijfsleider bij ServiceOnly Zwijndrecht. “Bij ServiceOnly hebben we veel specialistische kennis van verschillende merken. We krijgen auto’s van allerlei leeftijden binnen: van een jaar jonge BMW tot een 30 jaar oude FIAT. Daarnaast krijg je te maken met diverse werkzaamheden, eigenlijk geen routine werk, waardoor het werk je blijft uitdagen en prikkelen. Als universeel bedrijf zijn we handig en creatief met de middelen die we hebben, want uiteindelijk moeten we toch de klus klaren. Hierdoor en doordat we werk van kwaliteit leveren kan de klant langer blijven genieten van de auto.”

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht

Contact:

Telefoon: 078 - 61 99 350
Email: zwijndrecht@serviceonly.nl