ServiceOnly: jouw autogarage in Zwijndrecht

Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht

078 619 9350
zwijndrecht@serviceonly.nl

Openingtijden:
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 Zaterdag 09.00 - 15:30

Afspraak maken

Als je op zoek ben naar een garage in de buurt van Zwijndrecht dan ben je bij de ServiceOnly garage van harte welkom! Onze autogarage in Zwijndrecht is merkonafhankelijk en voert onderhoud uit volgens de fabrieksspecificaties die bij jouw auto horen.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
24/7 bereikbaar
Wasstraat

ServiceOnly garage Zwijndrecht: betrouwbare én betaalbare autoservice

Voor betrouwbare autoservice voor vaste en lage prijzen ben je bij onze autogarage in Zwijndrecht aan het juiste adres. De monteur van de ServiceOnly garage in Zwijndrecht houdt je van iedere stap op de hoogte, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt tijdens controle bijvoorbeeld dat je voertuig reparatie nodig heeft? Dan neemt de monteur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij garage Zwijndrecht ontvang je tevens direct een prijsopgave.

 APK keuring in Zwijndrecht

Ook voor APK in Zwijndrecht kun je bij onze vestiging terecht. Tijdens de APK keuring in Zwijndrecht controleert een RDW-erkende keurmeester jouw voertuig op verkeersveiligheid en duurzaamheid, zodat jij voor slechts €25,- weer zonder zorgen de weg op kunt. Bij goedkeuring wordt je auto door ons afgemeld en ontvang je altijd een keuringsrapport. Het APK keuringsrapport dat je van de garage ontvangt bevat reparatie-, afkeur- en adviespunten zodat je in de toekomst vervolgschade en onvoorziene kosten kunt voorkomen. Wanneer je naar de garage in Zwijndrecht komt voor de grote beurt, dan is de APK keuring gratis.

Onderhoud bij onze autogarage in Zwijndrecht

De monteurs van al onze autogarages worden ieder jaar bijgespijkerd wat betreft de nieuwste reparatietechnieken en weten dus precies hoe ze snel en vakkundig je auto kunnen onderhouden. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen. Laat je onderhoud doen bij de garage in Zwijndrecht? Dan ontvang je een gratis onderhoudsplan op maat. In dit onderhoudsplan staat welke reparaties in de nabije toekomst echt nodig zijn en welke reparaties nog even uitgesteld kunnen worden.

De eerste klas service van onze autogarage in Zwijndrecht

Wij zijn gevestigd aan de Langeweg in Zwijndrecht, nabij het Albert Schweitzer Ziekenhuis en rijksweg A16. Een afspraak maken bij onze garage in Zwijndrecht kan telefonisch tijdens onze werktijden. Je kunt ook op ieder moment een afspraak inplannen via onze online agenda. Wij weten dat het niet fijn is als er iets aan je auto mankeert. Daarnaast kan ook een APK keuring of onderhoud slecht uitkomen en daarom doen wij er bij de Zwijndrecht garage alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij:

  • Comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

 

Even voorstellen: Richard Groenenberg

Welkom bij ServiceOnly Zwijndrecht. Bedrijfsleider Richard Groenenberg helpt u graag bij de ServiceOnly garage in Zwijndrecht. Met ruim twaalf jaar ervaring Bij ServiceOnly, staat Richard klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Elke auto is weer een nieuwe uitdaging, dat maakt mijn werk zo divers en leuk. Ik ben begonnen als monteur en nu sta ik hier als bedrijfsleider. Het geeft mij energie om alles te plannen en voorbereiden. Wanneer het nodig is, help ik graag mee in de werkplaats. De vakbekwaamheid van ServiceOnly en het klantencontact maakt mijn werk waardevol. In mijn ogen is ServiceOnly een professionele garage met veel transparantie en goede afspraken. Elke klant is uniek, waar wij graag een stapje extra voor zetten”, zegt Richard. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Richard en zijn team staan graag voor je klaar.Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht

Contact:

Telefoon: 078 - 61 99 350
Email: zwijndrecht@serviceonly.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9!

Uit 540 beoordelingen
10
19/05/2022
Service Only Zwijndrecht
Ik kom al jaren bij deze garage. Zeer goede service. Je krijgt eerst een prijsopgaaf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer klantvriendelijk. Ja ik kan service-Only zeer aanbevellen  
10
10/11/2021
Service Only Zwijndrecht
Fantastisch geholpen en hele snelle service!  
8
11/10/2021
Service Only Zwijndrecht
Voor een garagebedrijf een correcte behandeling en goede service.  
9
21/09/2021
Service Only Zwijndrecht
Keurig voor af een prijs opgave. Netjes gebeld dat onderdeel niet op dezelfde dag binnen zou komen en overlegt dat ik de auto de dag er na wel kon missen. De volgende ochtend werd ik netjes weer gebeld dat hij gereed stond.  
8
03/09/2021
Service Only Zwijndrecht
 
8
02/09/2021
Service Only Zwijndrecht
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 60 euro korting op groot onderhoud