ServiceOnly: jouw autogarage in Sliedrecht

Sportlaan 301
3364 DK Sliedrecht

0184 444 897
Sliedrecht@serviceonly.nl

Openingtijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 tot 15:30

Afspraak maken

Het maakt niet uit welk merk of type auto je rijdt: alle auto’s kunnen voor onderhoud, reparaties en APK bij de ServiceOnly garage Sliedrecht terecht. Onze vakkundige garages zorgen ervoor dat jouw voertuig goed onderhouden is.

De beste service bij onze autogarage in Sliedrecht

Eén ding is zeker: de klant is koning. Vanaf het moment dat je de ServiceOnly garage in Sliedrecht binnenstapt, word je ontvangen bij de receptie en doet het team van autogarage Sliedrecht er alles aan om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Als je voertuig in onze garage moet blijven staan voor onderhoud word je van iedere stap in het proces op de hoogte gebracht. Na inspectie en controle word je door de monteur van onze autogarage in Sliedrecht opgebeld om mogelijke noodzakelijke reparaties te bespreken. Je krijgt ook direct een prijsopgave, want net als jij houden wij van duidelijkheid en transparantie.

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

APK in Sliedrecht door een RDW-erkende keurmeester

Ook voor APK in Sliedrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Sliedrecht APK-keurmeester inspecteert, controleert en keurt jouw voertuig voor de vaste en lage prijs van €30,-. Tijdens de APK keuring staan verkeersveiligheid en milieu centraal, zodat jij weer veilig en duurzaam de weg op kunt. Bij onze autogarage in Sliedrecht doen we tevens milieumetingen, zoals de viergasmeting voor benzineauto’s en de roetmeting voor diesel auto’s. Na APK-goedkeuring wordt jouw auto door ons afgemeld en ontvang je een uitgebreid keuringsrapport waarom onze RDW-erkende keurmeester advies-, reparatie- en

Onderhoud bij de Sliedrecht garage

De monteurs van de ServiceOnly garage worden ieder jaar bijgespijkerd betreft de nieuwste reparatietechnieken. Daarnaast zullen de auto onderdelen bij de garage in Sliedrecht altijd vervangen worden door originele auto-onderdelen van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw auto de beste autoservice geniet en kunnen wij jou 12 maanden garantie geven op zowel service als onderdelen!

Onze garage in Sliedrecht maakt het je gemakkelijk

Wij weten hoe vervelend het is als er iets met je auto aan de hand is en je ineens je voornaamste transportmiddel tijdelijk kwijt bent. Wanneer je auto bij onze garage moet blijven staan voor reparatieonderhoud of zelfs voor snelle bandenwissel kun jij gewoon naar werk. De garage in Sliedrecht stelt namelijk leenfietsen ter beschikking en vervangend vervoer is ook mogelijk. Wij proberen auto onderhoud zo makkelijk mogelijk voor je te maken:

  • Ruime en comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Wasstraat;
  • Online afspraak maken.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met vrijblijvend advies!

Even voorstellen: Niels Lekkerkerker

Welkom bij ServiceOnly Sliedrecht. Niels Lekkerkerker, bedrijfsleider bij ServiceOnly helpt jou graag in Sliedrecht. Niels is 7 jaar geleden begonnen bij ServiceOnly als Service Adviseur. Door zijn interesse in en kennis van techniek bekleedt hij sinds begin 2022 de functie bedrijfsleider, eerst bij ServiceOnly Ridderkerk maar inmiddels is hij terug bij ServiceOnly Sliedrecht. “Wat mijn functie zo interessant maakt is de brugfunctie tussen de klant en de werkplaats. Door dit te combineren met mijn interesse in techniek, werk ik hier al 7 jaar met plezier. Amega Groep, waar ServiceOnly deel van uitmaakt, is een werkgever waar veel (doorgroei)mogelijkheden zijn en een werkgever die altijd voor je klaar staat. Dat draag ik ook uit tegenover mijn team bij ServiceOnly Sliedrecht. Hier nemen we onze verantwoordelijkheden maar leveren we het werk met elkaar!”

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Sportlaan 301
3364 DK Sliedrecht

Contact:

Telefoon: 0184 - 44 48 97
Email: sliedrecht@serviceonly.nl