ServiceOnly: jouw autogarage in Sliedrecht

Sportlaan 301
3364 DK Sliedrecht

0184 444 897
Sliedrecht@serviceonly.nl

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 tot 15:30

Afspraak maken

Het maakt niet uit welk merk of type auto je rijdt: alle auto’s kunnen voor onderhoud, reparaties en APK bij de ServiceOnly garage Sliedrecht terecht. Onze vakkundige garages zorgen ervoor dat jouw voertuig goed onderhouden is.

De beste service bij onze autogarage in Sliedrecht

Eén ding is zeker: de klant is koning. Vanaf het moment dat je de ServiceOnly garage in Sliedrecht binnenstapt, word je ontvangen bij de receptie en doet het team van autogarage Sliedrecht er alles aan om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Als je voertuig in onze garage moet blijven staan voor onderhoud word je van iedere stap in het proces op de hoogte gebracht. Na inspectie en controle word je door de monteur van onze autogarage in Sliedrecht opgebeld om mogelijke noodzakelijke reparaties te bespreken. Je krijgt ook direct een prijsopgave, want net als jij houden wij van duidelijkheid en transparantie.

APK in Sliedrecht door een RDW-erkende keurmeester

APK keuring in Sliedrecht voor maar €35,- door een RDW-erkende keurmeester, dat kan bij ServiceOnly. Laat je ook een grote beurt uitvoeren? Dan is de APK service gratis

Onderhoud bij de Sliedrecht garage

De monteurs van de ServiceOnly garage worden ieder jaar bijgespijkerd betreft de nieuwste reparatietechnieken. Daarnaast zullen de auto onderdelen bij de garage in Sliedrecht altijd vervangen worden door originele auto-onderdelen van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw auto de beste autoservice geniet en kunnen wij jou 12 maanden garantie geven op zowel service als onderdelen!

Reviews

8
30-05-2017
Service Only Sliedrecht
Prettige sfeer, deskundig en vriendelijk personeel.  
8
29-05-2017
Service Only Sliedrecht
Nette afhandeling, transparant en eerlijk. Ik werd van te voren ingelicht over wat er kapot was en wat het zou kosten om het te laten maken.  
10
22-05-2017
Service Only Sliedrecht
Goede snelle service, vooraf goed geïnformeerd over de kosten en mogelijkheden. Flexibele instelling.  
10
17-02-2017
Service Only Sliedrecht
 
Bekijk meer reviews

Onze garage in Sliedrecht maakt het je gemakkelijk

Wij weten hoe vervelend het is als er iets met je auto aan de hand is en je ineens je voornaamste transportmiddel tijdelijk kwijt bent. Wanneer je auto bij onze garage moet blijven staan voor reparatieonderhoud of zelfs voor snelle bandenwissel kun jij gewoon naar werk. De garage in Sliedrecht stelt namelijk leenfietsen ter beschikking en vervangend vervoer is ook mogelijk. Wij proberen auto onderhoud zo makkelijk mogelijk voor je te maken:

  • Ruime en comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Wasstraat;
  • Online afspraak maken.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met vrijblijvend advies!

Even voorstellen: Niels Lekkerkerker

Welkom bij ServiceOnly Sliedrecht. Niels Lekkerkerker, bedrijfsleider bij ServiceOnly helpt jou graag in Sliedrecht. Niels is 7 jaar geleden begonnen bij ServiceOnly als Service Adviseur. Door zijn interesse in en kennis van techniek bekleedt hij sinds begin 2022 de functie bedrijfsleider, eerst bij ServiceOnly Ridderkerk maar inmiddels is hij terug bij ServiceOnly Sliedrecht. “Wat mijn functie zo interessant maakt is de brugfunctie tussen de klant en de werkplaats. Door dit te combineren met mijn interesse in techniek, werk ik hier al 7 jaar met plezier. Amega Groep, waar ServiceOnly deel van uitmaakt, is een werkgever waar veel (doorgroei)mogelijkheden zijn en een werkgever die altijd voor je klaar staat. Dat draag ik ook uit tegenover mijn team bij ServiceOnly Sliedrecht. Hier nemen we onze verantwoordelijkheden maar leveren we het werk met elkaar!”

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Sportlaan 301
3364 DK Sliedrecht

Contact:

Telefoon: 0184 - 44 48 97
Email: sliedrecht@serviceonly.nl