Pechhulp Europa

Niets is zo vervelend als op vakantie met pech stil komen te staan. Dankzij pechhulp door heel Europa geniet je zonder zorgen van je reis naar het buitenland. Gebeurt er iets? Dan helpen wij je weer op weg. Pechhulp door heel Europa, daar kun je op rekenen.

24/7 pechhulp in Europa

Hoe goed je de auto ook laat controleren voordat je op vakantie gaat; er kan altijd iets misgaan. Het is erg jammer als je tijdens je vrije dagen je voertuig kwijt bent. In het geval van pech in het buitenland wil je zo snel mogelijk weer mobiel zijn om van de rest van je vakantie te kunnen genieten. Daarom biedt ServiceOnly snelle en betrouwbare pechhulp in het buitenland aan. Met de mobiliteitspas van het aa-team heb je 24 uur per dag en zeven dagen per week recht op pechhulp in heel Europa. In het geval van pechhulp in het buitenland bieden wij tevens vervangend vervoer, hotelovernachting(en) en indien nodig repatriatie van jouw voertuig naar jouw ServiceOnly vestiging.

Pechhulp in het buitenland in verschillende landen

Ga je deze zomer aan de Middellandse Zee van het goede leven genieten? Dan bieden wij pechhulp in Europa aan in Frankrijk, Corsica, Gibraltar, Griekenland, Italië, Cyprus, Malta, Monaco en Spanje. Ook je mooie trip naar landen van de Balkan wordt gedekt door pechhulp Europa, bijvoorbeeld je vakantie in Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Servië, Roemenië en het Europese gedeelte van Turkije. Gaan jullie op reis naar het Hoge Noorden? Pechhulp in het buitenland dekt ook pech in Finland, Noorwegen, Zweden en IJsland. Tijdens een rondreis door het Verenigd Koninkrijk en Ierland kun je ook rekenen op pechhulp. Overige bestemmingen zoals Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Hongarije, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Tsjechië, Vaticaanstad en Zwitserland worden ook door pechhulp in Europa gedekt.

Voorwaarden van pechhulp in Europa

Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud. Op deze manier kunnen wij pechhulp in Europa voordelig aanbieden en tevens kwaliteitsservice bieden. Uiteraard kun je niet alleen voor pechhulp maar ook voor voorbereidende autoservice bij ons terecht. Zo kun je de zomerbanden van je voertuig verwisselen voor winterbanden en zonder zorgen op reis naar Scandinavië. Een pechhulp Europa pas aanvragen? Dat doe je zo:

  • Bekijk de algemene voorwaarden van pechhulp in het buitenland;
  • Maak een afspraak voor auto onderhoud bij een onze autogarages bij jou in de buurt;
  • Jouw ServiceOnly medewerker assisteert je in het verkrijgen van een pechhulp Europa pas.

Meer informatie over pechhulp in Europa? Neem contact op

Heb je vragen over de voorwaarden voor Europese pechhulp of wil je weten of je ook over kunt stappen naar de voordelige pechhulp buitenland service van ServiceOnly als je vast zit aan een duurdere pechhulp dienst? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je zorgeloos en gerust op vakantie bent.