Pechhulp

ServiceOnly zorgt ervoor dat je mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat je zo snel mogelijk weer mobiel bent. Hieronder de voordelen op een rijtje:

Slechts € 50,- per jaar

Bij alle vestigingen van ServiceOnly kun je de mobiliteitspas in combinatie met een onderhoudsbeurt voor slechts € 50,- per jaar van aa-team.nl verkrijgen. De mobiliteitspas voorziet je 1 jaar lang van snelle pechhulp in je eigen woonplaats, Nederland én Europa


24/7 pechhulp in jouw eigen woonplaats

Jouw auto staat op de oprit met een lege accu? Heb je de sleutels in de auto laten liggen? Of heb je per ongeluk verkeerd getankt? aa-team.nl staat voor je klaar!

24/7 pechhulp in Nederland

aa-team.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij je naar het dichtstbijzijnde autobedrijf. Wanneer je niet binnen 2 uur de reis kunt vervolgen, kan je gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat jouw auto de volgende werkdag bij jouw vestiging van ServiceOnly wordt gebracht.