Papendrecht

Burgemeester Keijzerweg 1
3351 JA Papendrecht

078 615 2455
Papendrecht@serviceonly.nl

Openingtijden:
Ma t/m vr 08:00 - 18:00 uur

Afspraak maken

De monteurs van de ServiceOnly garage in Papendrecht helpen al een paar jaar autobestuurders weer veilig en comfortabel op weg. Door jaarlijkse training in de nieuwste technieken leveren onze monteurs voor vakkundig maatwerk.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
24/7 bereikbaar
Wasstraat

Complete service bij onze garage in Papendrecht

Ben je op zoek naar een goede autogarage bij jou in de buurt? Bij onze autogarage in Papendrecht is iedere auto welkom. Of je nu een nieuwe Mercedes, een ouder model Toyota of een tweedehands Nisan rijdt, voor reparaties, airco service, bandenwissel en APK ben je bij onze autogarage in Paprendrecht aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs voeren autoservice vakkundig uit en maken hierbij gebruik van hoogkwalitatieve en originele auto onderdelen. Bij de ServiceOnly garage Papendrecht krijg je dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen.

Onze autogarage in Papendrecht: ontzorgd onderhoud

ServiceOnly staat niet alleen voor betrouwbare service en voordelige prijzen. Naast dat wij onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu en dus duurzaam ondernemen, zorgen wij er ook voor dat de Papendrecht garage in het teken staat van jou als autobestuurder. Auto onderhoud is nooit gewenst, maar om reparaties, onderhoud en APK in Papendrecht zo fijn mogelijk te maken biedt de Papendrecht autogarage:

  • Een comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Een wasstraat;
  • Een tankstation;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer.

 

APK keuring Papendrecht: RDW-erkende keurmeesters

Ook de APK keuring in Papendrecht wordt voor de vaste en lage prijs van €25,- aangeboden. In combinatie met een grote beurt is de APK service zelfs gratis. Tijdens de APK in Papendrecht zal een RDW-erkende keurmeester op locatie je auto APK keuren, waarbij zowel verkeersveiligheid en milieu belangrijke punten zijn. Na goedkeuring wordt jouw auto door de autogarage afgemeld.

ServiceOnly garage Papendrecht: ontvang een onderhoudsplan op maat

Voor de monteurs van de Papendrecht autogarage houdt het na de controle, reparatie of APK van jouw auto niet op. Wanneer je bij onze Papendrecht garage onderhoud laat doen, ontvang je een onderhoudsplan op maat waarin de toekomst van jouw voertuig staat beschreven. Hierin staan bijvoorbeeld noodzakelijke reparaties die door de garage in Papendrecht op korte termijn uitgevoerd moeten worden, maar de garage geeft ook aan welke ingrepen nog op zich kunnen wachten. Zo geef jij niet te veel geld uit en voorkom je tegelijkertijd ook hoge kosten door vervolgschade.

Kom langs bij onze autogarage in Papendrecht

De ServiceOnly autogarage in Papendrecht ligt op een logistiek handige locatie, naast het bijbehorende tankstation. Onze garage ligt aan de Burgemeester Keijzerweg, dit is één van de hoofdwegen en is met de auto gemakkelijk te bereiken. Tijdens onze werkuren kun je telefonisch een afspraak maken bij autogarage Papendrecht en online kun je 24/7 een afspraak inplannen op een voor jou geschikt moment.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op! Wij staan graag voor je klaar met vrijblijvend advies.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Burgermeester Keijzerweg 1

3351 JA Papendrecht

Contact :

Telefoon: 078 - 61 52 455

Email: papendrecht@serviceonly.nl