ServiceOnly: jouw autogarage in Papendrecht

Burgemeester Keijzerweg 1
3351 JA Papendrecht

078 615 2455
Papendrecht@serviceonly.nl

Openingtijden:
Ma t/m vr 08:00 - 18:00 uur

Afspraak maken

De monteurs van de ServiceOnly garage in Papendrecht helpen al jaren autobestuurders weer veilig en comfortabel op weg. Door jaarlijkse training in de nieuwste technieken leveren onze monteurs vakkundig maatwerk.

Services op deze locatie

Wachtruimte
Wifi
Leenfietsen
24/7 bereikbaar
Wasstraat

Complete service bij onze garage in Papendrecht

Ben je op zoek naar een goede autogarage? Bij onze autogarage in Papendrecht is iedere auto welkom. Of je nu een nieuwe Mercedes, een ouder model Toyota of een tweedehands Nissan rijdt, voor reparaties, airco service, bandenwissel en APK ben je bij onze autogarage in Papendrecht aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs voeren autoservice vakkundig uit en maken hierbij gebruik van hoogkwalitatieve en originele auto onderdelen. Bij de ServiceOnly garage Papendrecht krijg je dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen.

Onze autogarage in Papendrecht ontzorgt onderhoud

ServiceOnly staat niet alleen voor betrouwbare service en voordelige prijzen. Naast dat wij onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu en dus duurzaam ondernemen, zorgen wij er ook voor dat de Papendrecht garage in het teken staat van jou als autobestuurder. Auto onderhoud is nooit gewenst, maar om reparaties, onderhoud en APK in Papendrecht zo fijn mogelijk te maken biedt de Papendrecht autogarage:

  • Een comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Een wasstraat;
  • Een tankstation;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer.

 

APK keuring Papendrecht: RDW-erkende keurmeesters

Ook de APK keuring in Papendrecht wordt voor de vaste en lage prijs van €30,- aangeboden. In combinatie met een grote beurt is de APK service zelfs gratis. Tijdens de APK in Papendrecht zal een RDW-erkende keurmeester op locatie je auto APK keuren, waarbij zowel verkeersveiligheid en milieu belangrijke punten zijn. Na goedkeuring wordt jouw auto door de ServiceOnly afgemeld.

ServiceOnly garage Papendrecht: ontvang een onderhoudsplan op maat

Voor de monteurs van de Papendrecht autogarage houdt het na de controle, reparatie of APK van jouw auto niet op. Wanneer je bij onze Papendrecht garage onderhoud laat doen, ontvang je een onderhoudsplan op maat waarin de toekomst van jouw voertuig staat beschreven. Hierin staan bijvoorbeeld noodzakelijke reparaties die door de garage in Papendrecht op korte termijn uitgevoerd moeten worden, maar de garage geeft ook aan welke ingrepen nog op zich kunnen wachten. Zo geef jij niet te veel geld uit en voorkom je tegelijkertijd ook hoge kosten door vervolgschade.

Kom langs bij onze autogarage in Papendrecht

De ServiceOnly autogarage in Papendrecht ligt op een logistiek handige locatie, naast het bijbehorende tankstation. Onze garage ligt aan de Burgemeester Keijzerweg, dit is één van de hoofdwegen en is met de auto gemakkelijk te bereiken. Tijdens onze werkuren kun je telefonisch een afspraak maken bij autogarage Papendrecht en online kun je 24/7 een afspraak inplannen op een voor jou geschikt moment.

Even voorstellen: Kevin Menheere 

Welkom bij ServiceOnly Papendrecht. Bedrijfsleider Kevin Menheere helpt u graag bij de ServiceOnly garage in Papendrecht. Met ruim twintig jaar ervaring, staat Kevin klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Ik ben bij ServiceOnly begonnen als monteur en twintig jaar later sta ik hier als bedrijfsleider. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik nog steeds bezig ben met techniek. Doordat elke dag andere klanten komen is mijn werk zeer divers. Bij elke klant zetten wij een stapje extra, zodat wij onze goede service waar kunnen maken. Daarnaast denk ik graag mee met de monteurs naar goede oplossingen, waardoor wij als team samen sterk staan”, zegt Kevin. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Kevin en zijn team staan graag voor je klaar.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Burgermeester Keijzerweg 1

3351 JA Papendrecht

Contact :

Telefoon: 078 - 61 52 455

Email: papendrecht@serviceonly.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9!

Uit 1.319 beoordelingen
9
07/12/2023
Service Only Papendrecht
Geen problemen! werkt altijd goed en netjes. Schrikt altijd van de prijzen, maar ik ben en krent!  
10
03/12/2023
Service Only Papendrecht
 
9
10/11/2023
Service Only Papendrecht
 
9
08/11/2023
Service Only Papendrecht
 
8
30/10/2023
Service Only Papendrecht
Goede service en klantvriendelijk  
8
30/10/2023
Service Only Papendrecht
Goede service, na het brengen na de eerste controle altijd telefonisch op de hoogte gesteld wat er naast de geplande apk en onderhoudsbeurt nog meer gedaan moet worden en/of advies en prijsopgave.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud