ServiceOnly: jouw autogarage in Papendrecht

Burgemeester Keijzerweg 1
3351 JA Papendrecht

078 615 2455
Papendrecht@serviceonly.nl

Openingstijden:

Ma t/m vr 08:00 - 18:00 uur

Afspraak maken

De monteurs van de ServiceOnly garage in Papendrecht helpen al jaren autobestuurders weer veilig en comfortabel op weg. Door jaarlijkse training in de nieuwste technieken leveren onze monteurs vakkundig maatwerk.

Complete service bij onze garage in Papendrecht

Ben je op zoek naar een goede autogarage? Bij onze autogarage in Papendrecht is iedere auto welkom. Of je nu een nieuwe Mercedes, een ouder model Toyota of een tweedehands Nissan rijdt, voor reparatiesairco servicebandenwissel en APK ben je bij onze autogarage in Papendrecht aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs voeren autoservice vakkundig uit en maken hierbij gebruik van hoogkwalitatieve en originele auto onderdelen. Bij de ServiceOnly garage Papendrecht krijg je dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen.

Onze autogarage in Papendrecht ontzorgt onderhoud

ServiceOnly staat niet alleen voor betrouwbare service en voordelige prijzen. Naast dat wij onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu en dus duurzaam ondernemen, zorgen wij er ook voor dat de Papendrecht garage in het teken staat van jou als autobestuurder. Auto onderhoud is nooit gewenst, maar om reparaties, onderhoud en APK in Papendrecht zo fijn mogelijk te maken biedt de Papendrecht autogarage:

  • Een comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Een wasstraat;
  • Een tankstation;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer.

APK keuring Papendrecht: RDW-erkende keurmeesters

ServiceOnly garage Papendrecht: ontvang een onderhoudsplan op maat

Voor de monteurs van de Papendrecht autogarage houdt het na de controle, reparatie of APK van jouw auto niet op. Wanneer je bij onze Papendrecht garage onderhoud laat doen, ontvang je een onderhoudsplan op maat waarin de toekomst van jouw voertuig staat beschreven. Hierin staan bijvoorbeeld noodzakelijke reparaties die door de garage in Papendrecht op korte termijn uitgevoerd moeten worden, maar de garage geeft ook aan welke ingrepen nog op zich kunnen wachten. Zo geef jij niet te veel geld uit en voorkom je tegelijkertijd ook hoge kosten door vervolgschade.

Reviews

9
17-05-2024
Service Only Papendrecht
Prima, snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel.  
9
15-04-2024
Service Only Papendrecht
Prima geholpen  
8
08-04-2024
Service Only Papendrecht
prima kom al jaren bij de vestiging in Papendrecht  
9
28-03-2024
Service Only Papendrecht
Betrouwbaar en zeer vriendelijk  
Bekijk meer reviews

Kom langs bij onze autogarage in Papendrecht

De ServiceOnly autogarage in Papendrecht ligt op een logistiek handige locatie, naast het bijbehorende tankstation. Onze garage ligt aan de Burgemeester Keijzerweg, dit is één van de hoofdwegen en is met de auto gemakkelijk te bereiken. Tijdens onze werkuren kun je telefonisch een afspraak maken bij autogarage Papendrecht en online kun je 24/7 een afspraak inplannen op een voor jou geschikt moment.

Even voorstellen: Kevin Menheere

Welkom bij ServiceOnly Papendrecht. Bedrijfsleider Kevin Menheere helpt je graag bij de ServiceOnly garage in Papendrecht. Met ruim twintig jaar ervaring, staat Kevin klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Ik ben bij ServiceOnly begonnen als monteur en twintig jaar later sta ik hier als bedrijfsleider. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik nog steeds bezig ben met techniek. Doordat elke dag andere klanten komen is mijn werk zeer divers. Bij elke klant zetten wij een stapje extra, zodat wij onze goede service waar kunnen maken. Daarnaast denk ik graag mee met de monteurs naar goede oplossingen, waardoor wij als team samen sterk staan”, zegt Kevin. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Kevin en zijn team staan graag voor je klaar.

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Burgermeester Keijzerweg 1

3351 JA Papendrecht

Contact :

Telefoon: 078 - 61 52 455

Email: papendrecht@serviceonly.nl