ServiceOnly: jouw autogarage in Dordrecht

Ploegstraat 9
3319 LG Dordrecht

078 630 9556
dordrecht@serviceonly.nl

Ma t/m vr 08:00 - 18:00 uur

Afspraak maken

Samen met zijn team zorgt Maurice van der Made, bedrijfsleider van de ServiceOnly garage in Dordrecht, dat jouw auto goed wordt onderhouden. Controles en onderhoud wordt gedaan volgens de fabrieksspecificaties van het merk van jouw auto.

Onze garage in Dordrecht: diensten en service

Ben je op zoek naar een betrouwbare autogarage bij jou in de buurt en woon je in Dordrecht? Bij de ServiceOnly garage in Dordrecht kun met je auto terecht, ongeacht het merk of type van jouw auto en voor allerlei soorten autoservice, zoals checks, onderhoud, bandenwisselreparaties en APK keuring. Het team van onze autogarage in Dordrecht stelt je van alle stappen op de hoogte. Je wordt aan de receptie ontvangen, waarna alle mogelijke werkzaamheden besproken worden. Wanneer er mogelijke gebreken en noodzakelijke reparaties worden vastgesteld word je opgebeld om deze te bespreken. Bij onze garage in Dordrecht weet je altijd waar je aan toe bent.

APK keuring Dordrecht: RDW-erkende keurmeesters

De ServiceOnly autogarage Dordrecht hanteert vaste, lage prijzen

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Daarom belt de monteur van onze garage in Dordrecht je om je op de hoogte te stellen van mogelijke reparaties en zal je direct een prijsopgave geven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Pas na toestemming van jou, zal een reparatie uitgevoerd worden en na de eindcontrole wordt jouw voertuig in de wasstraat van de autogarage weer glanzend schoongewassen. Bij vervanging van onderdelen worden bij de ServiceOnly garage Dordrecht enkel hoogkwalitatieve en originele onderdelen gebruikt. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie op service én onderdelen.

Je auto APK keuren in Dordrecht

Ook voor APK in Dordrecht ben je bij ServiceOnly aan het juiste adres. Tijdens APK in Dordrecht beoordeelt een RDW-erkende keurmeester je voertuig, waarbij verkeersveiligheid en milieu een grote rol spelen. Zo wordt je auto tijdens de APK voor slechts €30,- geïnspecteerd, gecontroleerd en gekeurd. Na goedkeuring meldt de APK-keurmeester van de Dordrecht autogarage jouw voertuig af en ontvang je een uitgebreid keuringsrapport met reparatie-, afkeur- en adviespunten.

Reviews

8
15-07-2024
Service Only Dordrecht
Vriendelijk en efficiënte behandeling . Zeer tevreden  
8
15-07-2024
Service Only Dordrecht
Een prima professioneel bedrijf met duidelijke communicatie voor wat betreft de reparaties. Gratis goed onderhouden leenfiets. Alleen een beetje jammer dat ik zelf achter wat zaken moest nabellen (waarschijnlijk te wijten aan hun volle planning)  
10
15-07-2024
Service Only Dordrecht
 
10
06-07-2024
Service Only Dordrecht
 
Bekijk meer reviews

Garage Dordrecht regelt vervangend vervoer

Wanneer je auto in onze ServiceOnly garage Dordrecht achterblijft, kan dit je eigen planning belemmeren. Daarom kun je 24/7 een afspraak maken op een moment dat voor jou goed uitkomt, maar is er via de autogarage in Dordrecht ook vervangend vervoer beschikbaar. Daarnaast zijn er leenfietsen en is er een wachtruimte met gratis WiFi. Een afspraak maken kan uiteraard ook telefonisch, mits binnen de openingstijden.

Even voorstellen: Maurice van der Made

Welkom bij ServiceOnly Dordrecht. After sales manager Maurice van der Made helpt jou graag bij de ServiceOnly garage in Dordrecht. Met ruim vier jaar ervaring als manager bij ServiceOnly, staat Maurice klaar om jou weer veilig en vertrouwd op weg te helpen. “Elke auto is weer een nieuwe uitdaging, dat maakt mijn werk zo divers en leuk. Het leuke aan ServiceOnly vind ik, dat wij zeven diverse vestigingen hebben waar onze naam waar wordt gemaakt. De vakbekwaamheid van onze jonge monteurs bij ServiceOnly en het klantencontact maakt mijn werk waardevol. In mijn ogen is ServiceOnly een professionele garage met veel transparantie en goede afspraken. Elke klant is uniek, waar wij graag een stapje extra voor zetten”, zegt Maurice. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Maurice en zijn team staan graag voor je klaar.

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Adres:

Ploegstraat 9
3319 LG Dordrecht

Contact:

Telefoon: 078 - 63 09 556
E-mail: dordrecht@serviceonly.nl