Kleine beurt

Door je auto op tijd te laten controleren, kun je vervelende situaties en hoge kosten voorkomen. Besparen op onderhoud is een risicovolle beslissing, voorkomen is immers beter dan genezen. ServiceOnly biedt de kleine beurt aan voor een vast en laag bedrag.

 

 

Klein onderhoud aan je auto laten uitvoeren; waarom?

Voor auto-eigenaren zorgen de verschillende soorten auto onderhoud en auto service vaak voor verwarring. Wat is nu echt belangrijk en noodzakelijk en hoe vaak is onderhoud nodig? De kleine beurt kan gezien worden als periodieke afspraak bij de tandarts voor je gebit. Tijdens klein auto onderhoud worden de onderdelen die snel slijten gecontroleerd en eventueel vervangen. Daarnaast wordt tijdens klein onderhoud van je auto ook belangrijke vloeistoffen ververst of bijgevuld, zoals bijvoorbeeld de motorolie en de koelvloeistof. Tevens controleert de garagist tijdens de kleine beurt auto ook de remmen, schokdempers en de accu. Hoe snel onderdelen slijten is afhankelijk van hoe vaak je rijdt, de kilometerstand en je rijstijl. Na de kleine beurt krijg je van ServiceOnly dan ook een gratis onderhoudsplan op maat.

 

De kleine beurt en onderhoudsplan; weet wat je te wachten staat

In het onderhoudsplan dat ServiceOnly aan de hand van de kleine beurt voor je opstelt, staat de conditie van je voertuig beschreven. Dankzij de kleine onderhoudsbeurt en het onderhoudsplan weet je precies wat je staat te wachten in de toekomst: welke noodzakelijke reparaties gedaan moeten worden, op welke termijn, maar ook welke onderdelen nu nog niet vervangen hoeven te worden. In dit plan staat ook advies wat betreft de volgende kleine onderhoudsbeurt voor je auto en op welke termijn een grote beurt nodig is. Onze service staat in het belang van jou als auto-eigenaar, zodat je met een gerust hart op weg kunt zonder daar te veel geld aan kwijt te zijn.

De kleine beurt auto bij ServiceOnly; de voordelen

Eén van de voordelen van een kleine beurt bij ServiceOnly is natuurlijk de lage en vaste prijs. Je komt niet voor verrassingen te staan, wij houden namelijk van helderheid en transparantie. Als BOVAG-geregistreerde keten van garages wordt onderhoud volgens fabrieksvoorschrift gedaan. Daarnaast zijn wij onderdeel van Amega en is de kleine autobeurt bij een van onze garages dus ook duurzaam.

  • Altijd prijsopgaaf vooraf;
  • Duurzame autogarage bij jou in de buurt;
  • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen;
  • Bandenservice;
  • Gratis controle zonder afspraak;
  • Onderhoudsplan op maat.

Klein onderhoud auto laten uitvoeren? Maak een afspraak!

Je auto heeft regelmatig een kleine beurt of grote beurt nodig. Dit is afhankelijk van de kilometerstand of leeftijd die de fabrikant voorschrijft. Dit omdat slijtagedelen nu eenmaal periodiek gecheckt moeten worden. Maak eenvoudig een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging!

Heb je vragen auto onderhoud, een jaarlijks controlemoment voor je voertuig of ontvang je graag advies over kilometer gebonden vervanging? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jij en je auto veilig op weg kunnen.

Plan uw kleine beurt bij een van onze vestigingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud