Onderhoud

Goed en regelmatig auto onderhoud zorgt ervoor dat je auto in top conditie blijft. Als het om je auto gaat wil je het zekere voor het onzekere nemen. ServiceOnly biedt daarom vaste lage prijzen voor auto onderhoud aan en zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

Voorkom pech met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van je auto

Door minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt aan je auto uit te laten voeren, verkleint de kans dat je met pech stil komt te staan. Helaas weet bijna iedereen hoe vervelend het is om tijdens je vakantie of ergens anders ver van huis met pech langs de kant te staan. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan je auto zorgt ervoor dat je met een zeker gevoel op weg gaat. Kom je toch stil te staan, doordat bijvoorbeeld je accu leeg is of maakt je voertuig een vreemd geluid? Met de pechhulp van ServiceOnly ben je zo weer onderweg.

ServiceOnly denkt met je mee en biedt autoservice op maat

Er zijn natuurlijk tig garages in Nederland, maar wat de autogarage van ServiceOnly onderscheidt van andere ketens is dat wij meedenken met jou als klant. Jouw belang is ons belang. Daarom kijken wij bijvoorbeeld eerst naar de reparatie van onderdelen en daarna pas naar vervangen. Wij leveren autoservice op maat en zorgen ervoor dat kosten altijd inzichtelijk zijn. ServiceOnly is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG. Waar de meeste BOVAG garages drie maanden garantie geven, heb je bij ServiceOnly maar liefst één jaar garantie op arbeid en onderdelen.

Onderhoudskosten auto; wat kost een onderhoudsbeurt?

Transparantie en helderheid staan hoog bij ons in het vaandel. We zullen er dan ook niet omheen draaien of vage afspraken maken. ServiceOnly begrijpt heel goed dat jij liever geld bespaart dan kwijt bent maar ook veilig de weg op wil gaan. Wij bieden verschillende soorten onderhoud aan de auto: een grote onderhoudsbeurt en een kleine auto onderhoudsbeurt.

 • Kleine beurt personenwagen tot 4 ltr. olie (Long life olie + €40) : €205,-
 • Grote beurt + gratis APK personenwagen (Long life olie + €40) €300,-

Benieuwd welke punten wij nalopen tijdens een onderhoudsbeurt? Bekijk de inspectiepunten voor de kleine beurt of de grote beurt.

 • € 205,-

  Kleine beurt
 • € 300,-

  Grote beurt + Gratis APK

Onderhoud van je auto laten uitvoeren? Maak een afspraak!

ServiceOnly biedt naast auto onderhoud ook andere services aan zoals de APK check, reparaties, bandenservice en aircoservice. Wij rekenen niet te veel en jij weet waar je op kunt rekenen:

 • Vaste lage prijzen;
 • Altijd prijsopgaaf vooraf;
 • Duurzame autogarage bij jou in de buurt;
 • Onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift;
 • 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen;
 • Onderhoudsplan op maat.

Heb je vragen over auto onderhoud, onderdelen of andere kwesties? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je met een gerust hart de weg op gaat en hoge kosten door onnodige reparaties uit de weg gaat.