Pechhulp Nederland

Je probeert je auto in conditie te houden om te voorkomen dat je plots stil komt te staan onderweg. Als dit dan toch gebeurt, helpt ServiceOnly je met pechhulp Nederland uit de brand. Pechhulp Nederland is voordelig en betrouwbaar.

24/7 pechhulp in Nederland

Wanneer er iets kapot is aan je auto en je niet meer verder kunt rijden, wil je op ieder moment geholpen kunnen worden. Zelfs als je na een nachtdienst naar huis rijdt of juist erg vroeg moet beginnen is pechhulp Nederland voor jou beschikbaar. ServiceOnly biedt 24 uur per dag en zeven dagen per week pechhulp in Nederland aan voor wie er met panne stil is komen te staan. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Pechhulp door heel Nederland: helder en transparant

Wij houden van helderheid en transparantie. Daarom willen wij eerst een onderhoud afspraak maken voor je auto, voordat wij de voordelige pechhulp pas verstrekken. Het is immers een gezondheidsverzekering voor je auto en voor je eigen zorgverzekering kun je ook niet ineens een tandartsmodule afsluiten en vervolgens een wortelkanaalbehandeling doen. Tijdens auto onderhoud kunnen wij je auto op mankementen controleren, geven we een indicatie van toekomstige vervangingen of reparaties en weten we beiden hoe je voertuig ervoor staat. Op deze manier kunnen wij namelijk altijd voordelige pechhulp Nederland voor een vaste en lage prijs garanderen.

Profiteer van voordelige pechhulp en vraag een mobiliteitspas aan

Naast auto service voor een vaste en lage prijs bieden wij ook pechhulp door heel Nederland voordelig aan. Bij alle vestigingen van ServiceOnly kun je de mobiliteitspas verkrijgen. Met deze pas heb je recht op een jaar snelle pechhulp Nederland, zowel in je eigen woonplaats als in het hele land. Bij de ANWB kost de standaard pechhulp €146,- per jaar, bij ServiceOnly slechts €50 per jaar. Dat scheelt een hoop in de portemonnee; je hebt €96,- over om te gebruiken voor leukere dingen. Bekijk de vestigingen en kies een vestiging bij jou in de buurt uit om je mobiliteitspas voor pechhulp op te halen.

Pechhulp Nederland: ook voor de kleine ongelukjes

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer je bijvoorbeeld ’s ochtends naar werk wilt gaan en erachter komt dat je de vorige avond de sleutels in de auto hebt laten liggen, is dat zeker wel pech te noemen. Ook als de auto met een lege accu op de oprit staat terwijl je net naar je afspraak wilde vertrekken, is dit een duidelijk pech-moment.

  • Lees de algemene voorwaarden door;
  • Maak een afspraak voor auto onderhoud bij een van de ServiceOnly vestigingen bij jou in de buurt;
  • Jouw ServiceOnly medewerker helpt je verder in het verkrijgen van een pechhulppas.

Snelle pechhulp Nederland van ServiceOnly

Wij doen ons uiterste best om het probleem ter plaatse op te lossen maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Soms zijn er bepaalde gereedschappen nodig om iets te verhelpen of vloeistoffen die ons team niet altijd mee kan nemen. In bijna drie kwart van de pechgevallen lukt het om het probleem op locatie te verhelpen en in de andere gevallen brengen wij jou en je auto naar het dichtstbijzijnde autobedrijf.

Heb je vragen over pechhulp Nederland of onze auto service? Neem dan vooral contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.