Bandensoorten

Zomerbanden

Zomerbanden zijn de meest gebruikte banden in Nederland, omdat de temperatuur op de meeste dagen niet onder de zeven graden daalt. Wij van ServiceOnly helpen je bij het onderhouden, repareren of vervangen van je zomerbanden!

Meer informatie

 

Winterbanden

De zachte rubbersamenstelling van winterbanden zorgt ervoor dat de winterband ook bij lage temperaturen zacht blijft en grip op de weg geeft. Zeker in het geval van sneeuw en ijzel zijn winterbanden onder je auto een must. Je winterbanden laten repareren, vervangen of onderhouden? Wij van ServiceOnly zijn je graag van dienst!

Meer informatie

 

All-season banden

All season banden, ook wel all weather of vier seizoenen banden genoemd, zijn een compromis tussen zomer- en winterbanden. Met een specifieke rubbersamenstelling en profielopbouw kunnen all season banden zowel bij hoge als bij lage temperaturen gebruikt worden.

Meer informatie

 

Runflat banden

Met runflat banden kun je langer doorrijden op een lekke band en heb je geen reservewiel meer nodig. Runflat banden kunnen echter niet onder ieder autotype gemonteerd worden. Is jouw auto geschikt voor runflat banden? Wij helpen je graag bij het vervangen, repareren of onderhouden van je runflat banden!

Meer informatie

Plan uw bandenservice bij een van onze vestigingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud