In de schijnwerpers: ServiceOnly Dordrecht

ServiceOnly Dordrecht is sinds 25 januari 2016 gevestigd op de nieuwe locatie aan de Ploegstraat 9. Maurice van der Made is de bedrijfsleider van ServiceOnly Dordrecht. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat jouw auto goed wordt onderhouden. Hier een indruk van zijn dag.

Het team zorgt wij ervoor dat elke auto hier goed wordt onderhouden. Hoe dat gaat? Allereerst ontvangen wij de klant aan onze receptie nadat hij of zij een afspraak heeft gemaakt dan wel telefonisch als via de onlineplanmodule op onze website. Alle mogelijke werkzaamheden worden nogmaals met de klant besproken.

De auto wordt de werkplaats ingereden. Bij onderhoud wordt middels een vaste checklist en de fabrieksspecificaties van het desbetreffende merk een grondige controle gehouden. Hierbij wordt er gekeken naar mogelijke gebreken en noodzakelijke reparaties. Als deze bekend zijn wordt er contact opgenomen met de klant om de werkzaamheden te bespreken en vooraf een prijsopgave te doen, waar na toestemming van de klant kan worden overgegaan tot reparatie en/of onderhoud.

Na een eindcontrole en een wasbeurt in onze wasstraat wordt de klant geinformeerd dat zijn auto weer klaarstaat om op te halen!

Maurice van der Made
Bedrijfsleider
Service Only Dordrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 45 euro korting op groot onderhoud