ServiceOnly: jouw autogarage in Hendrik-Ido-Ambacht

Langeweg 350
3331 LG Hendrik-Ido-Ambacht

078 619 9350
info@serviceonly.nl

Openingstijden:

Ma t/m vr 08.00 - 18.00

Zaterdag 09:00 - 15:30

Afspraak maken

Mocht je op zoek zijn naar een autogarage in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht dan ben je bij de ServiceOnly garage bij het juiste adres! Onze autogarage dat op de grens van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ligt voert onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties die bij uw auto horen. Daarnaast zijn wij een autogarage die merkonafhankelijk is.

ServiceOnly garage Zwijndrecht: betrouwbare én betaalbare autoservice

Autogarage ServiceOnly biedt jou een betrouwbare autoservice aan voor vaste en lage prijzen. Bij onze autogarage die in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht ligt ben je aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs houden je op de hoogte van ieder stap dat wordt uitgevoerd, zodat je altijd op de hoogte bent van ieder stap die genomen wordt. Mocht er tijdens een controle aan jouw auto blijken dat jouw voertuig aan reparatie toe is? Dan neemt de monteur meteen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast levert de garage je direct een prijsopgave.

APK keuring in Zwijndrecht

Tevens kan je ook terecht bij ons voor een APK. Tijdens de APK keuring checkt een RDW-erkende keurmeester jouw voertuig na op verkeersveiligheid en duurzaamheid, zodat je voor maar liefst €30,- weer de weg op kunt zonder enige zorgen. Op het moment van een goedkeuring wordt jouw auto door ons afgemeld en ontvang je altijd een keuringsrapport. Het APK keuringsrapport dat geleverd wordt door de garage bevat reparatie-, afkeur- en adviespunten zodat je in de toekomst kosten kunt voorkomen zoals vervolgschade en onvoorziene kosten. Mocht je voor een grote beurt naar de garage komen, dan is de APK keuring bij ServiceOnly gratis.

Vakkundig onderhoud bij onze autogarage in Zwijndrecht

Om alle monteurs van al onze autogarages op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen wat betreft de reparatietechnieken om jouw auto snel en vakkundig te kunnen onderhouden, zorgt ServiceOnly jaarlijks ervoor dat alle monteurs bijgespijkerd worden. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie op zowel service als onderdelen. Laat je onderhoud doen bij Service Only? Dan ontvang je een gratis onderhoudsplan op maat. In dit onderhoudsplan staat welke reparaties in de nabije toekomst echt nodig zijn en welke reparaties nog even uitgesteld kunnen worden.

Reviews

9
17-05-2024
Service Only Papendrecht
Prima, snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel.  
9
15-05-2024
Service Only Dordrecht
Erg klant vriendelijk bij Service Only in Dordrecht. Altijd goede inschatting van werkzaamheden en prijs en blij met de elektrische leenfiets. Nette communicatie, je weet waar je aan toe bent  
9
02-05-2024
Service Only Dordrecht
 
10
01-05-2024
Service Only Zwijndrecht
Klantvriendelijk en adequate adviezen m.b.t het nodige onderhoud na overleg met de cliënt! Niets dan lof.  
Bekijk meer reviews

Professionele service van onze autogarage in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht

Onze garage is gevestigd aan de Langeweg tussen Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, nabij het Albert Schweitzer Ziekenhuis en rijksweg A16. Een afspraak maken bij onze garage in Zwijndrecht kan telefonisch tijdens onze werktijden. Je kunt ook op ieder moment een afspraak inplannen via onze online agenda. Wij weten dat het niet prettig is als er iets aan je auto mankeert. Daarnaast kan ook een APK keuring of onderhoud slecht uitkomen en daarom doen wij er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij:

  • Comfortabele wachtruimte;
  • Gratis WiFi;
  • Leenfietsen;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaar;

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Even voorstellen: Rick Dans

Rick Dans is in 2013 als stagiair begonnen in de automotive industrie. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende functies bekleed bij ServiceOnly en is hij doorgegroeid tot bedrijfsleider. “Bij ServiceOnly hebben we veel specialistische kennis van verschillende merken. We krijgen auto’s van allerlei leeftijden binnen: van een jaar jonge BMW tot een 30 jaar oude FIAT. Daarnaast krijg je te maken met diverse werkzaamheden, eigenlijk geen routine werk, waardoor het werk je blijft uitdagen en prikkelen. Als universeel bedrijf zijn we handig en creatief met de middelen die we hebben, want uiteindelijk moeten we toch de klus klaren. Hierdoor en doordat we werk van kwaliteit leveren kan de klant langer blijven genieten van de auto.”

Services op deze locatie

Wachtruimte

Wifi

Leenfietsen

24/7 bereikbaar

Wasstraat

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00

Zaterdag van 09:00 tot 15:30

Adres:

Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht

Contact:

Telefoon: 078 - 61 99 350
Email: Hendrik-Ido-Ambacht@serviceonly.nl